2013, aku datang


2012 dah hampir berakhir. Suka-duka memang adat dalam kehidupan. Antara perkara terbaik dalam hidup aku sepanjang tahun ni ialah.

  • Berjinak jadi Blogger- Terima kasih kawan-kawan yang sering memberi tunjuk ajar dan menyokong aku dalam usaha mengenal apa itu blog. Bangga betul aku kenal korang.
  • Cashout churp churp- Tahun ni aku mengenal apa itu churp churp dan tahun ni jugak aku dapat cashout. Tapi rasanya tu adalah kali terakhir sebab dah malas.
  • Earning nuffnang- Earning dah lebih dari cukup tapi sengaja lengahkan cashout sebagai tabung untuk tahun depan.
  • Dapat kereta pertama- Seperti entry sebelum ni, aku gembira mendapat kereta baru walaupun 2nd hand. Insyallah kalau ada rezeki tahun depan tukar baru.
  • Konvo- Saat dinanti ramai pelajar kolej dan universiti dimana aku sendiri telah berjaya mendapatkan segulung ijazah.
Ada lagi peristiwa yang remeh-remeh tapi tak perlu la disebut. Agak bermakna tahun ni. Insyallah kalau dipanjangkan umur, tahun depan banyak lagi benda yang bakal ditempuhi. Mana la tahu tahun depan dipertemukan jodoh pulak. Blog ni pun aku akan cuba improve. Yang lepas tu biarkan berlalu. Buku lama dah nak tutup, kita buka buku baru. 

9 yang bergurau:

Cik Nur berkata...

wahh.byk hari2 istimewa pada tahun 2012 yee.. :)

tak apa...tahun depan nak melancong ke BAndungkan..?

mane tahu dapat calon isteri org sana..nak2 pula pakar buat bakso...

boleh buka bisnes di malaysia..
restorans bakso...

wahh..tetiba jadi lapar..hihihi

apapun, semoga makin berjaya dan maju di masa akan datang..!

Caiyokk..!

Faizol Dee berkata...

haha... makan aje tau..

Cik Nur berkata...

heeeee..... :)
bakso sedap ooo..
kalau pergi indonesia, jgn lupa cuba makan tahu Gejrot.. :)
sedapp..!

kongsi apa saja berkata...

banyak ke dapat tu.. nti dah casgout leh la blanja... haha

Faizol Dee berkata...

nur- yeke? ala kat sni pun slalu mkn bakso dah..

kongsi- x byk pun.. leh la stakat nk isi topup..

Cik Nur berkata...

kat mana..? tempat nur xde jual punnnn..huhuh

Faizol Dee berkata...

ade.. tepi jln byk.. psar mlm pun ade..

Acik Riotaro berkata...

wah..bguslah..

UA berkata...

cepatnya masa berlalu kan ?
semoga tahun baru lebih bermakna :)