SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK


Aku sebenarnya  tak berapa faham pasal segment yang owner blog ni buat. Tapi lepas aku baca baru aku tahu yang segment ni untuk tambah followers & menarik traffik ke blog sesiapa yang join atau secara ringkasnya cara mudah mendapat ramai follower.  Perkara yang menarik minat aku bukanlah pasal followers ni, tapi pasal hadiah yang ditawarkan iaitu kamera lomo. Lomography ni  sejenis seni photography yang unik dan menjadi kegilaan remaja. Kenapa aku sukakan kamera lomo ni? 


Inilah sebabnya. Karakter Tsukasa iaitu watak utama tv series Kamen Rider Decade menggunakan kamera lomo sebagai peneman dan medium dalam pengembaraannya di dunia lain. Best sebenarnya cerita ni dan kalau nak tahu lebih lanjut, korang layan sendiri. tak banyak pun. 31 episod je. 

untuk ini aku tagkan blog member yang menjemput
aku untuk join dan member lain yang dah join.
yang tak tinggal link ke segmen tak dapat la di tag.


Sila follow sebelum komen mintak di follow!


57 yang bergurau:

amercorner.blogspot.com berkata...

tergelak sikit aku baca essay ko tak paham , adesss

sebenarnya aku pun masih tak paham permainan segment ni :D

ye lah segment first ni

5zol berkata...

aku bru nk brkecimpung dunia blog ni... mntk tunjuk ajar org lama...

amercorner.blogspot.com berkata...

ooo ko baru lagi ke ?

keh2, aku orang lama tp tak active sangat.
time tak tahu nak buat ape je blogging :D

harap aku dapat berikan tunjuk ajar.

~FaatiNNasreeN~ berkata...

huhu..incik 5zul dah join dah..musuh la ni..nak rebut kamera lomo..keke

5zol berkata...

ahaks.. ala... bukn x mampu beli, saje join.. menang kalah x kisah pun..

amercorner.blogspot.com berkata...

betul tu 5zol, bukan tak mampu nak beli tp kalau dah barang free cam best je :D

✿ Nani ツღ berkata...

nani follow sini !^^

5zol berkata...

5zol follow nani balik...

Iena Eliena berkata...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

5zol berkata...

ye iena... follow u dear...

super CB berkata...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

ye.. sama2 kita join

Nur Asmida Bt Karim berkata...

Salam , eyda sggh cnie dri segment yg cme .
Serius Follow Back :D
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

slamat brkunjung ke sini eyda..

ezyra daniel berkata...

waaaa camera lomo...zyra pon da beli satu...tp bukan y desingn nie laa...y bese uwhh...tp cute taw.....hahahh

AlyNn NyzAa berkata...

follow balik :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

ye ke zyra... tpi foto dia mhal skit... best flash color2 x yah edit...

5zol berkata...

tq alynn coz sma2 join...

Seyra Zainal berkata...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

seyra singgah sini.

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ berkata...

Salam,
Done Follow yg ke -104
Dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys berkata...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

5zol berkata...

menggalakkan betul segment si amer nih...

! ❀ ainie sempoy ❀ ! berkata...

done follow sini..haha,tq tag saya!

MiSz AzUmI berkata...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

welcome2.. yg mana tgglkan link segmen nnti 5zol tag dalam ni ek..

Pecinta pink^^ berkata...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

@ deqla manjew berkata...

salam.. singgah dari segmen yg sama.. serious follow awk... awk??
if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ dan selmt berkenalan! =)

5zol berkata...

deqla.. seyes follow tu mmg la tpi spatutnya yg tggl komen la follow dlu.. ade ke plak tggl komen x follow pastu sruh org lain follow dlu.. hmmm..

5zol berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
icumm berkata...

icumm dari segmen yg sama..icumm serius dah follow sini..jgn lupa serius follow icumm balik ye ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/

9n0L4 berkata...

seriously done follow. 125. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal berkata...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ berkata...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

farhanamasdo berkata...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

makasih ye.. 5 zol dh follow smua yg join..

*NurSyahieraDahhari* berkata...

follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Serius follow sini :)
Serius follow back ya :)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :D

Seyra Zainal berkata...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

serious follow sini.

Fara Husna berkata...

done follow u =)

http://una-gadisbiasa.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

amercorner.blogspot.com berkata...

singgah sini . harap tuan blogger ni follow mana2 peserta yang follow blog ini. :D kerjasama anda amatlah dihargai. :D

5zol berkata...

trima kasih sudi follow n join.. yg mane x trfollow tu hrp inform 5zol k.. dan yg main2 letak komen tpi x follow tu hrap follow dlu k.. ahaks.

Sh Hily berkata...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

deqjamucuxx berkata...

202 . done serious follow u :)

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

5zol berkata...

dh follow smula.. makasih..

사유리 하나 (SH) berkata...

Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

NUR FARHAH berkata...

done following u ,

# dari segment yg sama :D

cyda berkata...

dari segmen yang sama , lama dah folow blog ini .

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Azza Afdzal berkata...

datang dari segmen yg sama

dah follow:)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ berkata...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

Miss Lovouis berkata...

Salam kenalan .
Done follow u , from the same segment .. =)
Follow me back . Perhaps ..
http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

ENRECCA :) berkata...

singgah dan follow blog ini dari segmen yang sama :D :D

http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :)

Xo- Enrecca :) :)

aynora nur berkata...

dah follow blog hijau ni,

gud luck!

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur-Azam Shahdan berkata...

salam, blogwalk sini dari segment yang sama :D

jemput singgah blog saya ya! dah follow sini :)

entri segment: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/says-birthday-giveaway.html

Momo berkata...

super follow..:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

nawza berkata...

lone ranger datang sini dan follow..sudi-sudi jenguk blogku

http://nawza89.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet berkata...

saya da follow awk..tlg folow sy balik...thanks...


http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika berkata...

slm perkenalan. jom g blog saya =)