No More Fibox


Dah berminggu fibox bermasalah. Sakit hati sampai terpaksa tukar shoutbox lain. Tapi rasa sunyi pulak tak ada fibox ni sebab susah nak beramah mesra dengan bloggers lain. Pada bloggers yg still setia menunggu fibox dibaik pulih, korang akan mengalami masalah kurang visitors yang datang blogwalking. 

Kita pun tak tahu fibox ni diberhentikan terus servis atau untuk sementara sahaja. Dalam fanpage fb diorang ni pun tak de announce apa-apa. Alternatifnya baik korang tukar pakai cbox atau shout busuk. Tapi setiap shoutbox ni ada kekurangannya. Tak kisah la kan, at least visitor boleh la jugak datang tinggal jejak. 

Dalam mana-mana shout box pun, apa yang kita sakit hati bila orang tinggalkan link says atau churps churps. Hentikanlah perbuatan tu. Dalam 100% pendapatan korang tu mungkin 90% orang tak halalkan. 

fibox

5 yang bergurau:

Kitty berkata...

Takde fibox lagi. Huhu takde la tmpt kita borak2 lagi uhuhu

5zol berkata...

cian kitty... mesti rindu ngn 5zol...

Nurulashyikin berkata...

tgh pk nak tggu fbox ni di baik pulih ka tak. takut kang tggu punya tggu fbox ni tak ok punn :(

khairolina berkata...

hahaha rindu ngn fibox.. adeiiii

5zol berkata...

nampak fibox cam dah x de harapan...