Yes, Cashout Nuffnang!


Cashout Nuffnang

Akhirnya aku berjaya mencapai saat-saat yang ditunggu oleh kebanyakan bloggers Malaysia iaitu tidak lain dan tidak bukan, cashout Nuffnang. Minimum pembayaran dari nuffnang adalah RM50. Bermakna dengan angka diatas tu sememangnya aku layak untuk mendapatkan cek dari nuffnang. Sebelum ni aku dah pernah dapat cek dari churp-churp. Alhamdulillah rezeki masih belum putus. Kalau korang perasan print skrin di atas tu, aku tak pernah sekalipun dapat BE. Keseluruhan pendapatan dri CPC. Aku tak ada guna sebarang trick untuk paksa orang klik. Mungkinlah ada sekali dua visitors datang cakap "Hi, saya dah klik iklan awak. Jemput klik semula." Aku yang rasa serba salah ni pun membalas klik tersebut. Majoriti yang lain semua klik secara ikhlas. Buat masa ni aku nak lambatkan cashout biar tinggi sikit sebab setiap kali transaksi nuffnang akan cas RM1. Rasa membazir pulak kalau asyik bayar cas tu. Selain dari nuffnang, aku dah raih pendapatan extra dengan sewa space iklan dalam blog. Tak ada la banyak sangat, sekadar boleh menampung topup hanset bulan-bulan je.

13 yang bergurau:

Cik Nur berkata...

wahh..nanti boleh belanja nur.. :)

Faizol Dee berkata...

haha.. mna cukup..

nursyaza berkata...

woww.. murah betul rezeki faizol.. kami buat nuffng dah lama tapi tak masyuk2.. then buang terus dr blog.. hehe

Faizol Dee berkata...

surrender awal ke syaza...?? alhamdulillah rezeki...

nurul barakah berkata...

5zol kalau tak belanja Nurul..memang nak kena ni...

Faizol Dee berkata...

huh... asyik nk blanja je... sok bulat slhkan 5zol lak..

TiranaAduka berkata...

tahniah dari tirana aduka

Faizol Dee berkata...

trima kasih

fyna berkata...

waaaaa..untung lah..

Faizol Dee berkata...

leh la skit...

Sop berkata...

tahniah.. Sop dah lama x merasa cek nuffnang...
bila nak cash out tah.. hehehhe

Faizol Dee berkata...

insyallah ada la nnti tuh..

fyna berkata...

*kelip2 mata*