Betul ke Churp Churp menipu?



Ada yang cakap churp churp ni menipu. Sebenarnya statement macam tu palsu. Churp churp tak pernah menipu. Yang menipu tu orang yang join churp churp tu sendiri. Disebabkan terlalu tamak dan tak sabar, maka pelbagai trick diorang buat. 

Mungkin ada yang belum merasa duit dari churp churp. Takpe, jangan terlalu tamak dan teruskan usaha. Contoh cek yang dihantar ke rumah dari churp churp adalah seperti yang aku post di atas (baru sampai semalam brother posman hantar). Seratus lebih je, tak banyak sangat macam sesetengah orang tu mencecah beribu. Tapi letih jugak nak pungut banyak tu pun. 

Nuffnang pulak lagi sikit je dah nak boleh cashout. Tak pernah rasa lagi duit dari nuffnang ni almaklum la blog tak femes tapi sekurang-kurangnya terasa jugak yang blog ni berharga dan tak buang masa macam berfacebook. Tunggu buffer earning sampai sekarang tak pernah dapat. Insyallah nanti akan dapat jugak tapi nak kena usaha maintain visitor biar ramai.

11 yang bergurau:

Cik Nur berkata...

rezeki..nur belum cukup untuk keluarkan...huhuhuh

Faizol Dee berkata...

nur dpt nnti blanja 5zol tau...

♥♥szumika sakni♥♥ berkata...

ok la tu dah ada..100 pn bnyk tu..sy pnya lgsg xjln hehhee..tp xper la...xkn nk pksa org klik kn huhu..tp klu awk nk tlg klik bole jgk hehhee...

Faizol Dee berkata...

haha.. sindiket camtu leh.. kene kumpul dlm 20 org wat sama2 klik..

Ain Najwa berkata...

betul2..letih nk kumpul,huhu..sy pown bertahun 2thun blogging, xdek dpt byk cmtu..muehehe..congratez..org tamak mmg slu rugi kn..?? pndai diorg gune trick..apo ko bondo eh..(^____^)..

Faizol Dee berkata...

ha ah.. x berkat

Outbound di Malang berkata...

nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

Najwa Ayuni berkata...

ehh, untung laa faizol dah boleh cash out.
congrate! :)

Faizol Dee berkata...

makasih..letih tau main churp2 nih...

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

waaa...best nye..saye tak pernah dapat.Malas lah nak join natang tu.Tgok nuffnang pon dri dulu smpi skunk ta pnah smpi 10inggt..*gelak guling2*

Faizol Dee berkata...

x pe... lgipun bukn mngharap sangat duit tu kan.. ade rezeki lain..