Buat Duit Dengan Chups Chups

Statement pendapatan aku


Lebih mudah membuat duit dengan menyertai churp churp berbanding menyertai perkhidmatan pengiklanan lain. Churp churp ialah anak syarikat kepada nuffnang dan boleh dipercayai. Kempen yang di beri boleh di integrasikan ke dalam sosial media mahupun blog. Cara untuk memperoleh pendapatannya juga adalah lebih mudah dengan hanya berkongsi kempen yang diberikan atau mengajak rakan untuk menyertai . Di sini aku akan kongsikan 5 teknik yang boleh di guna pakai untuk menambah pendapatan dari churp churp.

Bagaimana untuk membuat duit dengan churp churp?
1.) Korang boleh berkongsi kempen dan mengajak rakan dari facebook untuk menyertai
2.) Kalau korang ada twitter, korang boleh mengajak follower twitter korang sekali
3.) Iklankan atau buat entry tentang chups chups di blog korang
4.) Gunakan chatting atau forum sebagai media altenatif
5.) Kongsikan kempen di facebook fanpage korang jika ada.

Dengan mengikut langkah-langkah ni, peluang korang untuk memperoleh pendapatan yang tinggi adalah lebih besar. Tak mustahil untuk korang memperoleh pendapatan melebihi seribu sehari dengan syarat korang kena bekerja keras sedikit. Aku sendiri memperoleh pendapatan beratus ringgit dalam beberapa minggu. Dah boleh cashout tapi nak tunggu sampai ke target yang aku nak. Macam ni la aku buat duit dengan media sosial dan blog. Korang pun boleh buat perkara yang sama. Kalau tak percaya boleh tengok earning statement aku di atas. Jangan terkejut dengan angka tersebut sebab korang pun boleh dapat mungkin lagi tinggi dari tu.

Sign up  sini sekarang dan korang sudah boleh menjana pendapatan extra serta merta.


11 yang bergurau:

Kak Nam Kepoh!! berkata...

x pernah naik pun duit tu..huhuhu sedih taw.

5zol berkata...

ye ke.. cian ek.. x pe.. ade rzeki ke arah lain tuh...

Wanieys berkata...

manyaknyer duit....hehehehe

5zol berkata...

skit je.. pnat gak tuh nk dpt..

leakedknowledge berkata...

fuyyoooo byk seyyhh..byk tol pgemis tu dpt...sedekah ckit kt ..kihkih

http://komik2malaysia.blogspot.com/

5zol berkata...

aku suruh bli tupperware tadah x nk.. kan dah nyesal...

amercorner.blogspot.com berkata...

wei wei.. mcm mana ko dapat angka banyak tu... ke ko edit je ? hoho

kalau ada rahsia kongsi2 lah bersama. aku x pernah lagi merasakan nikmat cashout churp2 tu

5zol berkata...

tambah like fanpage facebook guna web yg auto like mcm youlikehits.com ... dpt lgi rmai lgi bgus..pastu tulis la ayat mnggoda smpai diorg klik... blakang ayat taruk click here for details..

kocu ogebz berkata...

nice info :)

athirah berkata...

woooo...byknyee..jeles ni...

5zol berkata...

x byk mne pun... ltih nk dpt