Segmen Saya Blogger Hot


Segmen kedua yang dijoin sejak aku bergelar blogger. Hmm. Hot ke aku ni? Tak kisah la hot ke tak yang penting tuan segmen dah janjikan 5 hadiah misteri. Apakah hadiah misteri tersebut? Jawapannya aku sendiri pun tak tahu sebab dikategorikan sebagai misteri. Tapi kalau namanya hadiah mestilah bernilai kan? Mana tahu kalau tuan segmen nak kasi hadiah 'Proton Preve' ke, 'Tiket Percutian ke Norway' ke, 'Tiket Kapal Titanic 2' ke terserah pada beliau.

Macam mana nak join? Tak susah, first sekali follow blog ni, pastu klik iklan nuffnang di blog ni (bergurau pulak), then klik banner di bawah dan terus ke segmen yang dikatakan. Ikut langkah-langkah yang diberi oleh CheguAlong. Jangan lupa tinggalkan link di ruangan komen dibawah membuktikan korang dah join. Susah ke nak karang entry? Kalau susah sangat copy paste je seketul entry aku ni. Aku halalkan. Tapi kalau dah dapat hadiah tu kongsi-kongsilah (bergurau lagi).

Sebenarnya aku bukannya nak hadiah tu sangat. Just nak memeriahkan majlis. Kalau korang yang menang, Alhamdulillah rezeki korang. Bila kita support bloggers lain, bloggers lain akan support kita. Memang ni tips terbaik untuk menjadi bloggers yang hot. Blog aku tak la seberapa hot. Design pun hodoh-hodoh je tapi trademark aku sebagai '5zol' dah mula mendapat ranking dalam dunia blog. Jika korang ingin betul-betul hot, klik banner dibawah dan terus join. Tarikh tutup penyertaan 16/6/2012. Lambat lagi tu, kalau rajin boleh pungut beribu riban followers ajak join memang peluang untuk menang cerah.




Syarat penyertaan :

1. Mestilah seorang blogger.  
2. Follow blog Chegu Along
3. Klik like pada page Chegu Along
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along. 
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 
7. Tinggalkan link entri di ruangan komen di bawah. 

17 yang bergurau:

CHEGU ALONG berkata...

ok!ada rezeki gua antar proton preve kat lu. tenkiu join bro! :)

5zol berkata...

haha makasih... bungkus dlm plastik beg.. sng bwk blik...

nurul barakah berkata...

aish...sejak follow 5zol...mcam2 nurul kena buat..join segmen lah...tapi x pe...5zol memang baik bimbing nurul..nurul kan masih baru dlam dunia blogging ni...

5zol berkata...

nk dibimbing dunia akhirat ke dear?

nurul barakah berkata...

hoho...tu kena pkir bnyak kali tu...

laila lee berkata...

assalamualikum. good luck . laila belayar dari jauh . dari sagmen yang sama . bw sini . jemput ke blog laila : http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

5zol berkata...

makasih laila... sudi2 singgah slalu

Qaseh Qistina berkata...

datang dari segmen yg sama

anna berkata...

hai 5zol.. ana datang dari segmen yg sama nih..
jom datang blog ana..
http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html :):):)

5zol berkata...

makasih ek sudi singgah sni.. comel btul smua2 nih (kecuali chegu along)..

CHEGU ALONG berkata...

wuitt bro..gua xcomel.gua gojes je! huhu.. :P

MawardiYunus berkata...

salam slamat berkenalan, dari segmen yang sama :)

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

5zol berkata...

yeah... mawardi juga ingin mnjadi blogger hot... makasih...

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat Berkenalan dari segmen yg sama...

5zol berkata...

slamat brkenalan jugak.. :)

Pecinta pink^^ berkata...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

~Pen + Pensel~ berkata...

dtng mlwt ke sini ^_^